جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳ |۲۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 29, 2024
محمدحسین بهرامی

حوزه/ رئیس مرکز کامپیوتری علوم اسلامی (نور) از رونمایی نورمگز عربی و انگلیسی در هفته پژوهش خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسین بهرامی رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در آیین رونمایی از نرم افزار کتابخانه کتب مرجع ۲ در جمع فرهیختگان حوزه و دانشگاه اظهار کرد: به زودی درگاه هوش مصنوعی نور با هدف تسهیل دسترسی به ابزارهای هوش مصنوعی جهانی، بدون مشکل تحریم توسط مرکز نور ارائه خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

نرم افزار کتابخانه کتب مرجع ۲ رونمایی شد

وی با اشاره به دوره آموزشی کاربردی استفاده از این ابزار هوشمند، افزود: بخشی از فعالیت‌ها در پایگاه اینترنتی به عنوان آزمایشگاه هوش مصنوعی و علوم اسلامی و انسانی دیجیتال نور معرفی شده که بیش از ۵۰ محصول را ارائه کرده است و در تولیدات نور از این محصولات هوشمند استفاده می‌شود. اما در مورد هوش مصنوعی به معنای مولّد و ابزارهای گفتگو مبتنی بر مدل‌های زبانی بزرگ، در تلاش هستیم تا چندین محصول را ارائه کنیم.

رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی ادامه داد: یکی ازاین ابزارها «درگاه هوش مصنوعی نور» جهت تسهیل دسترسی به ابزارهای هوش مصنوعی جهانی فارغ از تحریم‌های ظالمانه‌ای که بر علیه کشورمان است، را ارائه خواهیم کرد و دوره آموزشی کاربردی استفاده از این ابزارهوشمند هم تدارک دیده شده تا مراکز علمی برای اساتید و پژوهشگران بتوانند امکان استفاده از این ابزار هوشمند را فراهم آورند.

حجت الاسلام والمسلمین بهرامی بیان کرد: محصول بعدی نسخه هوشمند محصولات سابق نور است که آن هم به زودی ارائه خواهد شد که از جمله آن می توان به نورمگز عربی و انگلیسی اشاره کرد که به فضل خداوند در هفته پژوهش رونمایی خواهد شد. عمده مقالات علوم اسلامی و انسانی موجود در نورمگز، حداقل در حد عنوان مقاله و چکیده به زبان عربی و انگلیسی ترجمه و به کاربران ارائه خواهد شد. امیدواریم که این کار بتواند محتواهایی که به دلیل تالیفشان به زبان فارسی در قم و ایران محصور بودند را در دسترس عموم علاقمندان به معارف اسلامی و انسانی در سراسر جهان قرار دهد.

رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در ادامه با اشاره به دو طرح هوشمند در حوزه قرآن و حدیث گفت: این طرح های هوشمند هنوز نهایی نشده و به زودی در چرخه ارائه خدمت محصولات نور قرار خواهند گرفت. با توجه به حساسیتی که مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در رشته‌های مختلف دارد، دقت و کیفیت در آنها بسیار مهم و تاثیرگذار است، لذا باید با وسواس در محصولات هوش مصنوعی، به پیش برویم.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha